Pentru a încuraja consumul de apa se poate adăuga suc ​​de mere în timpul zilelor cu temperaturi ridicate

încuraja consumul de apa

Știați că în timpul zilelor cu temperaturi ridicate pentru a încuraja consumul de apa se poate adăuga suc ​​de mere. În acest mod se modifică pH-ul apei si astfel este mult mai atrăgătoare pentru cal. Bonus… lor le plac lucrurile dulci!

Pentru a încuraja consumul de apa se poate adăuga suc ​​de mere în timpul zilelor cu temperaturi ridicate

Este interesant să știu că pentru a încuraja consumul de apă în timpul zilelor cu temperaturi ridicate, se poate adăuga suc de mere în apă pentru a o face mai atrăgătoare pentru cai. Modificarea pH-ului apei poate contribui la îmbunătățirea gustului și, prin urmare, poate determina caii să bea mai multă apă, ceea ce este important pentru a preveni deshidratarea, mai ales în condiții de căldură intensă.

horse, horse head, water tank-3425092.jpg

Caii, ca multe alte animale, sunt atrași de gustul dulce și pot fi încurajați să consume mai multe lichide dacă apa are un gust mai plăcut. Cu toate acestea, este important să fiți atenți la cantitatea de suc de mere adăugată în apă, pentru a evita suprasolicitarea cu zahăr și pentru a asigura că apa este încă potabilă și sănătoasă pentru cai.

Asigurarea accesului la apă proaspătă și curată este vitală pentru sănătatea și bunăstarea cailor, mai ales în condiții de temperaturi ridicate și efort fizic intens. Încurajarea consumului de apă poate ajuta la prevenirea problemelor de sănătate legate de deshidratare și poate menține caii sănătoși și fericiți.

Citeşte şi:

Big Jake cel mai mare armăsar în viata!

Big Jake are 2 metri și 10 centimetri cântărind 1.180 de kilograme și este din rasa belgiana. Stăpânul lui zice ca în ciuda staturii impunătoare, Jake este un uriaș blând. Are 11 ani și a fost dintotdeauna mare. Lumina zilei a văzut o în Nebraska

Citeşte mai mult >
Scroll to Top