Culoarea robei unui cal se va fixa în jurul vârstei de doi ani.

Culoarea robei unui cal se va fixa în jurul vârstei de doi ani.

Culoarea robei unui cal se va fixa în jurul vârstei de doi ani. Este imposibil de stabilit culoarea robei unui cal când este mânz. Roba mânzului în timpul procesului de creștere se va modifica de câteva ori. Culoarea va deveni fixa în jurul vârstei de doi ani dar pot exista schimbări minore și ulterioare în culorile robei pe măsură ce calul îmbătrânește.

Culoarea robei unui cal se va fixa în jurul vârstei de doi ani.

Această schimbare în culorile robei este adesea rezultatul creșterii diferite a firelor de păr, care pot avea o textură și o densitate variate. De asemenea, expunerea la soare și la alte elemente poate afecta culoarea robei. În ciuda acestor schimbări, există anumite caracteristici ale culorii robei care pot ajuta la determinarea culorii finale a calului. De exemplu, la mânzi, culoarea picioarelor și a capului poate fi un indiciu al culorii robei finale. Cu toate acestea, cel mai sigur mod de a determina culoarea robei unui cal este să aștepți până când ajunge la vârsta de doi ani când culoarea se stabilizează.

Culori și Marcaje

Este important să cunoaștem culorile și marcajele cailor pentru ca ei sunt descriși după culoarea și desenele de pe corpul lor. Culorile robei sunt, în termeni mai simpli, culorile pe care le vedem pe un cal. Marcajele, în schimb, sunt acele mici schimbări de culoare, cum ar fi o stea în frunte. Nu exista doi cai identici iar culorile și marcajele variază în funcție de categorii.

Nu exista doi cai identici și este foarte important să cunoaștem culorile și marcajele cailor pentru ca ei sunt descriși după culoarea și desenele de pe corpul lor. Vrei sa afli mai mult click aici >>

Citeşte şi:

Un cal și o matura!

Llamrei, calul de război, care își face curățenie în propria boxa. Îi face plăcere sa-i ajute pe îngrijitorii săi, devenind de un real folos în exercitarea

Citeşte mai mult >
Scroll to Top