My Horse

Multi dintre noi cred ca și-ar dorit măcar o data în viata sau încă își doresc doresc să dețină un cal dar din diferite motive nu a fost posibil. Acum avem acesta posibilitate adică să avem grijă de calul nostru, sa mergem la concursuri  și alte activități totul fiind gratis! Este nevoie doar de un dispozitiv Android (Google) sau iOS (Apple). Am descoperit acest joc pentru dispozitive mobile, smart-phone sau tabletă, din greșeală acum câteva luni. Un joc frumos și captivant, amuzant și foarte realist, cu o grafică surprinzătoare și foarte simplu de folosit de către toți utilizatorii indiferent de vârsta. In joc trebuie să ai grijă de calul tău, sa îl cureți, sa îi dai hrana și recompense de diferite tipuri. Creează o legătură între tine și cal printr-o serie de activități și iți poți alege calul care iți place având în vedere ca există opt rase diferite. Un cal fericit și sănătos este cheia succesului în acest joc! Practica te face perfect deci trebuie sa antrenezi zilnic calul cu scopul destul de evident de a participa la diferite concursuri. Concursuri care pornesc de la cel mai mic nivel ajungând la campionatul mondial. In concluzie nu este un joc plictisitor și vil recomand!

Articole care te-ar putea interesa

Rugăciune

Stăpâne, ca să poți avea de la mine cât mai mult de folos asculta-mi aceasta rugăciune: Hrănește-ma cu nutrețuri bune și adapă-ma la timp.

Un artist! (video)

Astăzi am găsit pe Youtube un video cu un nou artist, tânăr, atipic și foarte talentat! Este vorba despre un cal, doar

Distribuie:

Știați că?

cate oase are un cal

Știați câte oase are un cal?

Un cal adult are în jur de 205 oase. Numărul exact poate varia în funcție de rasa. Oasele sunt grupate în 3 categorii: lungi (cum ar fi cele ale membrelor), scurte (cum ar fi cele ale carpienilor și tarsienilor) si plate (cum ar fi cele ale craniului și ale sternului)

Află mai mult

Primele exemplare de Lipițan au fost aduse în Romania în anul 1874

Primele exemplare de Lipițan, 12 iepe și 2 armăsari au fost aduse în Romania în anul 1874, la Herghelia Sâmbăta de Jos (Făgăraș) într-o zona în care clima era asemănătoare cu cea din localitatea de origine, Lipica, Slovenia. Astăzi caii din rasa Lipițan sunt crescuți, în Romania, într-un efectiv destul de omogen, pentru a se evita consangvinizarea.

Află mai mult
Scroll to Top