War Horse – Calul de luptă

War Horse - Calul de luptă

War Horse – Calul de luptă este un film dramatic istoric din 2011 regizat de Steven Spielberg și bazat pe romanul omonim din 1982 de Michael Morpurgo. Filmul are în distribuție pe Jeremy Irvine, Emily Watson, David Thewlis, Benedict Cumberbatch și Tom Hiddleston. Filmul spune povestea lui Joey, un tânăr cal care este vândut Armatei Britanice în timpul Primului Război Mondial. Joey este separat de proprietarul său, Albert, și trimis pe Frontul de Vest. Joey trăiește din proprie experiență ororile războiului, dar găsește prietenie și speranță.

Filmul este ambientat în Anglia și Franța în timpul Primului Război Mondial. Povestea urmărește viața lui Joey , un tânăr cal care este vândut Armatei Britanice și trimis pe front. Joey este separat de proprietarul său, Albert, și trăiește din proprie experiență ororile războiului. Cu toate acestea, el găsește și prietenie și speranță în mijlocul haosului. Filmul este narat din perspectiva lui Joey. (click pentru trailer)

Un film excelent și emoționant despre care poți sa spui cu adevărat ca este un film mare! Este acel gen de film care te atinge, iți induce stări, sentimente și o coloana sonora care te face sa simți la propriu filmul. Este povestea unui tânăr pe nume Albert și a armăsarului acestuia, Joey. Legătura dintre ei se va rupe în momentul în care Joey este vândut cavaleriei și trimis în focul bătăliei în timpul Primului Război Mondial. Deși este prea tânăr pentru a fi recrutat în armată, Albert decide să plece spre Franța pentru a-și salva prietenul. O poveste minunata spusa prin ochii unui animal deosebit care ne da noua, oamenilor, o lecție despre curaj, sperata și prietenie. Poate cel mai bun film a lui Steven Spielberg din ultimii ani. 10 pentru film, 10 pentru John Williams și nota 10 pentru Joey. În concluzie un film pentru toată familia pe care vil recomand cu cea mai mare plăcere. War Horse – Calul este un film care este sigur să rămână cu tine mult timp după ce l-ai văzut. Este o poveste puternică și emoționantă care te va face să te gândești la adevăratul cost al războiului.

Echipa DespreCai.eu

Citeşte şi:

Big Jake cel mai mare armăsar în viata!

Big Jake are 2 metri și 10 centimetri cântărind 1.180 de kilograme și este din rasa belgiana. Stăpânul lui zice ca în ciuda staturii impunătoare, Jake este un uriaș blând. Are 11 ani și a fost dintotdeauna mare. Lumina zilei a văzut o în Nebraska

Citeşte mai mult >
Scroll to Top