Cai și desene animate: Maximus

maximus_02Caii sunt animale frumoase, elegante și totodată simpatice.  Acesta lucru constituie motivul pentru care, de-a lungul timpului, caii au fost protagoniști sau co-protagoniști pe micile și mare ecrane, în cadrul serialelor, filmelor și desenelor animate. Astăzi vorbim despre Tangled – O poveste încâlcită (2010), un film de animație Disney. Totul începe atunci când cel mai căutat bandit al regatului, Flynn Rider, se ascunde într-un turn misterios, acolo unde este luat ostatic de către Rapunzel, o tânără frumoasa, cu părul blond, lung și magic, ținută captivă. Rapunzel, care caută biletul de ieșire din turnul unde a fost ferecată timp de mulți ani, face o înțelegere cu frumosul hoț și astfel atipicul parteneriat pune la cale un plan de evadare împreună cu un cal super-polițist, Maximus, un cameleon super-protector, Pascal și o gașcă de tâlhari. Dar, după cum sugerează și titlul, cai și desenele animate, astăzi o sa va vorbesc despre Maximus.

Maximus este calul super-polițist al regatului și obiectivul său principal este acela de a-l captura pe cel mai cautat hot din regat, Flynn Rider însa, după diferite pățanii și aventuri, cei doi devin prieteni buni. Maximus este foarte amuzant, fiind de multe ori ironic însa se remarca, în primul rând, prin faptele sale de eroism. Este un cal iubit de copii, dar cu siguranță și de către adulți.

maximus_03maximus_04maximus_01

Echipa DespreCai.eu

Citeşte şi:

Caii au simțul auzului foarte dezvoltat

Caii au simțul auzului foarte dezvoltat

Caii au un auz foarte fin, putând percepe o gamă largă de sunete, incluzând cele mai mici variații de tonalitate, frecvență și volum. Acesta este motivul pentru care comunicarea verbală este un instrument crucial în antrenamentul lor. Auzul lor este esențial pentru comunicare, precum și pentru detectarea potențialelor pericole.

Citeşte mai mult >
Scroll to Top