The Horse Whisperer

The Horse Whisperer, un film relaxant, pentru toată familia, despre o dragoste imposibila, despre legătura puternica dintre om și cal. Povestea unui cal considerat pierdut care se va reabilita cu ajutorul unui îmblânzitor de cai și suflete.

Horse_whisperer_01

The Horse Whisperer (Îmblânzitorul de cai) este un film american din 1998, regizat de Robert Redford, bazat pe romanul omonim din 1995 al lui Nicholas Evans. Filmul spune povestea lui Tom Booker, un antrenor de cai care este chemat să ajute o tânără pe nume Grace MacLean, care a fost rănită într-un accident de călărie. Grace este o fată tăcută și retrasă, iar relația ei cu mama ei, Annie, este tensionată. Cu ajutorul lui Tom, Grace începe să se vindece atât fizic, cât și emoțional. Ea învață să comunice cu caii și să-și depășească frica.

Grace MacLean este fiica adolescenta a unor părinti veșnic ocupați. În urma unui accident de călărie, ea își pierde prietena cea mai buna și un picior. Calul ei, Pilgrim, reacționează violent la orice încercare de apropiere. Pentru a-l vindeca și pentru a-i oferi fiicei sale o pauza de la viata ei normala, pe care oricum nu o poate relua, Annie MacLean îi duce pe amândoi în Montana, unde exista un tămăduitor de cai, Tom. Încet-încet, intre cei doi se naște o legătura, dar circumstanțele o fac imposibila.

Filmul a fost un succes la box-office, câștigând peste 74 de milioane de dolari la un buget de 40 de milioane de dolari. Filmul a fost lăudat pentru imaginile sale frumoase, povestea emoționantă și interpretarea lui Robert Redford în rolul lui Tom Booker.

The Horse Whisperer este un film despre prietenie, curaj și dragoste pentru animale. Este o poveste care va rămâne cu tine mult timp după ce ai terminat de văzut filmul.

Explorează fascinanta poveste a prieteniei dintre om și cal în filmul The Horse Whisperer și descoperă și alte producții cinematografice captivante despre aceste nobile creaturi! Dă un clic aici pentru a descoperi alte filme despre cai pe marele ecran!

Echipa DespreCai.eu

Citeşte şi:

Caii au simțul auzului foarte dezvoltat

Caii au simțul auzului foarte dezvoltat

Caii au un auz foarte fin, putând percepe o gamă largă de sunete, incluzând cele mai mici variații de tonalitate, frecvență și volum. Acesta este motivul pentru care comunicarea verbală este un instrument crucial în antrenamentul lor. Auzul lor este esențial pentru comunicare, precum și pentru detectarea potențialelor pericole.

Citeşte mai mult >
Scroll to Top